Mansory допрацювала Mercedes-Maybach GLS

Mansory допрацювала Mercedes-Maybach GLS

27 червня 2022
0

Тюнінг-ательє Mansory останнім часом зосередилося на доробках автомобілів Mercedes-Benz. Цього разу у фокусі уваги компанії виявився не просто Mercedes-Benz, а представник флагманського суббренду Maybach, який вже із заводу відрізняється багатшою та більш розкішною комплектацією. Але цього Mansory здалося мало і в ательє взялися за модернізацію кросовера Mercedes-Maybach GLS, який вже у «стоковому вигляді» вважається одним із найдорожчих та комфортніших автомобілів у світі.

Для Maybach GLS 600 розробили новий вуглепластиковий обвіс, що включає новий передній бампер з ефектним спліттером, розширені накладки на колісні арки, унікальні дзеркала заднього виду і змінений задній бампер з дифузором і чотирма патрубками вихлопних труб.

Крім того, з'явилися нові світлодіодні денні ходові вогні, а також можна встановити захисну дугу переднього бампера і покрити решітку радіатора темним хромом, або ж замінити її вуглепластиковою деталлю.

Штатні колеса пропонують замінити 24-дюймовими кованими дисками. Для салону доопрацювання запропоновано скромніші. Можна «лише» перешити інтер'єр новою шкірою з 3D-тисненням і замінити стандартні декоративні панелі вуглепластиковими елементами.

Що стосується технічної сторони проекту, то в Mansory не оминули і двигун. Після тюнінгу кросовер здатний з місця до 100 кілометрів на годину розігнатися за 4,4 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою на рівні 300 кілометрів на годину.

Джерело: Mansory

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація