Mansory перетворила Ferrari F8 Spider на F8XX

Mansory перетворила Ferrari F8 Spider на F8XX

10 липня 2022
0

Ательє Mansory, відоме своїми незвичайними проектами та радикальними аеродинамічними обвісами, офіційно показало F8XX - так після доопрацювання в компанії став називатися родстер Ferrari F8 Spider.

Модель з'явилася через рік після прем'єри F8XX на базі купе Ferrari F8 Tributo. При цьому відмінностей у двох модифікацій, зі стаціонарним і складаним верхом, не так і багато, але вони все ж таки є. Новинка, як і купе F8XX, у демонстраційному варіанті пофарбована у незвичайний для марки зелений колір.

Суперкар отримав нові бампери, бічні «спідниці», зовнішні дзеркала, інші накладки на повітрозабірники та фіксоване антикрило замість висувного елемента, а крім того, родстер прикрашений безліччю крилець-канардів, що покращують аеродинаміку. Усі деталі виконані з кованого карбону.

F8XX оснастили новими колесами, доповненими аеродинамічними ковпаками, а задню частину кузова виконали у стилі трекового суперкара Ferrari FXX K з характерним антикрилом, чотирма патрубками вихлопної системи та масивним стоп-сигналом у центрі заднього бампера. Автомобіль пофарбували у темно-зелений колір із жовтими акцентами.

У тон кузову змінили оббивку салону суперкара. Всі панелі обшиті зеленою шкірою з яскраво-жовтими вставками та елементами з незабарвленого вуглепластика, на килимках і підрульових пелюстках коробки передач з'явився італійський триколор і в стилі ж національного прапора Італії оформили кнопки вибору їздових режимів трансмісії, які розгорнули під кермом.

Віддачу 3,9-літрового V8 збільшили майже на чверть - з 720 кінських сил та 770 Нм до 880 кінських сил та 960 Нм - за рахунок нової програми управління двигуном та спортивної вихлопної системи.

Джерело: Mansory

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація