Mansory показала 900-сильний кросовер Bentayga Speed

Mansory показала 900-сильний кросовер Bentayga Speed

20 червня 2022
0

Ательє Куроша Мансорі, відоме своїми радикальними та не завжди гармонійними змінами автомобілів, представило своє бачення британського кросовера Bentley Bentayga. Фахівці тюнінг-ательє стандартний кросовер у виконанні Bentayga Speed перетворили на модель під назвою Feroza Edition. За цією назвою ховається оснащений новим аеродинамічним обвісом автомобіль з підвищеною потужністю двигуна та яскравим кольоровим оформленням кузова та салону.

Автомобіль отримав розвинений аеродинамічний обвіс, що отримав безліч дрібних деталей і виконаний з так званого кованого карбону. Частина елементів не забарвлена і дозволяє оцінити структуру вуглепластика, а частина виконана в тон кузову.

Стандартні колеса замінені багатоспицевими чорними дисками. Кросовер Feroza Edition пофарбований у яскраво-бірюзовий колір, в тон якому оброблений салон, від підлоги до стелі.

Яскраво-бірюзова шкіра в інтер'єрі поєднується з декоративними панелями із вуглепластику, а на стелі з'явилося світлодіодне «зоряне небо». Але за бажанням у Mansory що для кузова, що для салону можуть вибрати інший колір декору.

Потужність 635-сильного 6,0-літрового бензинового W12, що поєднується з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач та повним приводом, була збільшена до 900 кінських сил. Досягти такого збільшення потужності дозволила заміна турбін, нова вихлопна система і перепрограмований блок управління двигуном.

Джерело: Mansory

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація