Mansory показала свій найбожевільніший Lamborghini Urus

Mansory показала свій найбожевільніший Lamborghini Urus

22 лютого 2024
0

Mansory в черговий раз розсунула межі власних можливостей з новим проєктом - Lamborghini Urus Venatus S. Загалом тюнер випустить дев'ять таких кросоверів. Від серійної моделі вони вирізняються сміливими візуальними змінами.

У передній частині Venatus S домінують карбонові елементи. Зокрема, із вуглецевого волокна виготовлений передній бампер з великою кількістю ребер. Пара спеціально виготовлених світлодіодних денних ходових вогнів, формою нагадує лампи Lamborghini Revuelto, але набагато менших розмірів.

У автомобіля карбонові капот, передні крила із вбудованими вентиляційними отворами, дах, корпуси бічних дзеркал та бічні «спідниці». З вуглецевого волокна також виготовлені задні крила та дифузор. Кузов Venatus S пофарбований у чорно-фіолетових гамі. Капот, елементи передньої панелі, даху та бічних дзеркал, задні стійки, спойлери та задній бампер обклеєні спеціальною плівкою. Завершують образ чорні колісні диски.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений MANSORY (@mansory)

Салон перешитий у кольорах команди «Los Angeles Lakers». Водійське сидіння обтягнуте фіолетовою шкірою з жовтою смугою, переднє пасажирське - жовтою з фіолетовою. Сидіння заднього ряду оздоблені двоколірною фіолетовою шкірою. Рульове колесо, дверні карти, центральна консоль та килимки для підлоги - жовті. По всьому салону вставки з карбону. Також кожен із дев'яти особливих Urus отримає спеціальний значок, що вказує на його приналежність до сімейства Mansory.

Як і звичайний Lamborghini Urus тюнінгований Venatus S використовує 4,0-літровий двигун V8 із подвійним турбонаддувом. Після модернізації Mansory потужність агрегату збільшилася до 900 к.с., максимальний крутний момент до 1100 Нм.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація