Maserati Grecale - офіційний автомобіль 50-го саміту G7, що проходить у Борго-Егнація, Апулія

Maserati Grecale - офіційний автомобіль 50-го саміту G7, що проходить у Борго-Егнація, Апулія

14 червня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Модена, 13 червня 2024 р.  Maserati Grecale стає офіційним автомобілем 50-го саміту G7, що відбувається під головуванням Італії в Борго-Егнація, муніципалітет Фазано-ді-Пулья, з 13 по 15 червня 2024 року.

Під час однієї з найважливіших та найзначніших інституційних подій світу, Maserati Grecale визнаний ідеальним автомобілем для офіційних заходів: автомобіль, з яким «кожен день особливий» у всіх його проявах.

Парк з 20 автомобілів Grecale у версії Modena супроводжуватиме представників країн-учасниць під час їхніх переміщень на саміті, забезпечуючи комфорт та елегантність, властиві справжньому італійському позашляховику від Maserati (100% «Made in Italy»).

Всі автомобілі в кольорі чорний металік (Storm Black), мають чорний шкіряний салон із сірою строчкою, тоноване скло задніх дверей та 20-дюймові диски чорного глянцевого кольору з червоними гальмівними супортами, що яскраво виділяються.

Завдяки 4-циліндровому двигуну потужністю 330 кінських сил та системі «м'якого гібриду», Grecale у версії Modena ідеально втілює концепцію інновацій, універсальності та розкоші, забезпечуючи неперевершені враження від щоденного водіння. Grecale Modena гарантує максимум простору в салоні, інноваційний технологічний контент, стриманий, але водночас динамічний та захоплюючий стиль, підкреслений неповторним звуком двигуна Maserati та потужністю тривимірної аудіосистеми Sonus faber.

Інші комплектації Grecale:

  • версія GT, оснащений 4-циліндровим двигуном потужністю 300 кінських сил, з системою «м'якого гібриду»;
  • потужна версія Trofeo з двигуном Nettuno V6, на 530 к.с.;
  • інноваційна версія Folgore з повністю електричним двигуном потужністю 410 кВт та технологією 400 Вольт - перший повністю електричний позашляховик від Maserati.

У прес-центрі, розташованому на території виставкового центру Fiera del Levante в Барі (Bari), Maserati представляє два автомобілі: GranTurismo Trofeo, справжню ікону бренду Maserati, у кольорі Giallo Genio; та суперспортивний автомобіль спайдер MC20 Cielo у синьому кольорі Blue Victory.

Офіційним Дистриб'ютором Maserati в Україні є компанія «ГРАНД АВТОМОТІВ УКРАЇНА», що входить до складу компаній Корпорації «УкрАВТО». Розкішні та потужні Maserati Grecale у версіях GT та Modena є в наявності в офіційному автосалоні бренду Тризуба у Києві, а переконатися у преміальних ходових якостях Grecale клієнти можуть під час тест-драйву, який легко замовити на офіційному сайті Maserati в Україні. Незабаром в Україні буде представлений елегантний Maserati GranTurismo. Виробник та офіційний Дистриб'ютор Maserati в Україні також забезпечують прихильникам легендарного італійського бренду можливість або обрати свій Maserati із наявних в офіційних автосалонах або втілити в життя індивідуальне бачення свого розкішного спортивного автомобіля та замовити власну ексклюзивну конфігурацію бажаної моделі актуальної преміальної лінійки Maserati.

Більше про Maserati в Україні можна дізнатися на офіційному веб-сайті або у Instagram та Facebook


Довідкова інформація:

Maserati S.p.A. Maserati виробляє повний асортимент унікальних автомобілів, які одразу можна впізнати завдяки їх неординарній індивідуальності. Завдяки своєму стилю, технологіям і вродженому ексклюзивному характеру вони задовольняють найвибагливіші та найвибагливіші смаки та завжди були еталоном для світової автомобільної промисловості. Традиція успішних автомобілів, в кожному з яких переосмислене те, що створює уяву про італійський спортивний автомобіль з точки зору дизайну, продуктивності, комфорту, елегантності та безпеки, наразі доступний на понад 70 ринках світу. Модельний ряд Maserati включає Levante - перший SUV, створений Maserati; Grecale, «кожен день особливий» позашляховик; GranTurismo, культовий італійський гранд-турер, і GranCabrio, новий кабріолет Trident. Всі моделі характеризуються використанням матеріалів найвищої якості та відмінними технічними рішеннями. Автомобілі модельного ряду оснащені 4-циліндровими гібридними силовими агрегатами (доступними для Grecale і Levante) і бензиновим двигуном V6 із заднім і повним приводом, що втілює продуктивність бренду Trident. Вершину модельного ряду складають супер-спортивний автомобіль MC20 і MC20 Cielo spyder, які оснащені революційним 100% двигуном Maserati Nettuno V6, який вперше використовує технології Формули-1 у силовому агрегаті стандартного серійного автомобіля. GranTurismo доступний як з високопродуктивним бензиновим двигуном V6, заснованим на Nettuno, так і зі 100% електричною версією: GranTurismo Folgore, першим автомобілем в історії бренду з Модени, який прийняв це рішення. Сьогодні повністю електричний модельний ряд також включає Grecale Folgore, перший повністю електричний SUV Maserati, і останнє доповнення, GranCabrio Folgore. До 2025 року всі моделі Maserati також будуть доступні в повністю електричній версії, а до 2028 року вся лінійка Maserati працюватиме лише на електриці.

Джерело: Maserati

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація