Maserati назвала дату презентації родстера MC20 Spider

Maserati назвала дату презентації родстера MC20 Spider

23 травня 2022
0

Представлений восени 2020 року середньомоторний спорткар Maserati MC20 через два роки після своєї прем'єри матиме нову модифікацію. Анонсований взимку 2021 року відкритий варіант моделі офіційно буде показаний публіці до початку літнього сезону. Тизерна кампанія нової моделі завершилася тим, що італійський автовиробник офіційно озвучив дату показу родстера Maserati MC20 Spider - відкритий варіант купе покажуть 25 травня, а разом розкриють всі технічні подробиці новинки.

Новий спосіб милуватися небом - так у Maserati описують майбутню прем'єру. Очікується, що технічно родстер MC20 Spider технічно повторюватиме купе, але отримає складний жорсткий дах та перероблену задню частину кузова, де зміниться кришка капота. Інших змін поки що не анонсовано. Збережеться головна технічна особливість спорткара - перший двигун Maserati, створений компанією самостійно за останні 20 років.

Силова установка Nettuno V6 3.0 видає потужність 630 кінських сил і 730 ньютон-метрів моменту. Поєднується мотор з восьмиступінчастою роботизованою коробкою з двома зчепленнями. Заднеприводное купе оснащується механічним або електроннокерованим диференціалом підвищеного тертя.

Після Maserati MC20 Spider у лінійці моделі має з'явитись електромобіль. Спорткар з електромотором стане найпотужнішою модифікацією у сімействі MC20 та буде представлений після родстера. Але поки що невідомо, який кузов отримає електромобіль - чи це буде тільки купе, чи випустять і версію з відкритим верхом.

Джерело: Maserati

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація