Maserati представила MC20 на честь гоночного суперкара MC12

Maserati представила MC20 на честь гоночного суперкара MC12

20 червня 2022
0

Представлений восени 2021 середньомоторний спорткар Maserati MC20 почав надходити клієнтам. Деякі з них не задовольняються стандартними можливостями конфігурації автомобіля та звертаються до придворного тюнінг-ательє. Одним із таких покупців став колишній гонщик Фреді Ліндхард-молодший, який замовив спорткар на честь гоночної машини свого батька Фреді Ліндхарда - культового суперкара Maserati MC12 GT1.

Швейцарська сім'я, яка захоплена автоспортом та пов'язана з італійською маркою, поставила перед фахівцями Maserati Fuoriserie завдання зробити схожий на MC12 GT1 автомобіль. У результаті для фарбування було обрано темно-синій колір, доповнений чорними колесами, від гоночного Maserati.

У церемонії передачі автомобіля покупцям взяли участь не лише Фреді Ліндхард-молодший та його батько, а й італійський гонщик Андреа Бертоліні. Заводський пілот Maserati і напарник Фреді Ліндхарда з виступів в американських перегонах також був присутній при врученні спорткара.

Про технічні доробки спорткара швейцарської сім'ї не повідомляється. Базовий Maserati MC20 оснащується бензиновим турбомотором V6 Nettuno - першим власним силовим агрегатом Maserati за останні 20 років - потужністю 630 кінських сил у поєднанні з 8-ступінчастим «роботом» з двома зчепленнями.

Джерело: Maserati Fuoriserie

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація