Maserati представила унікальний суперкар, який світиться в темряві

Maserati представила унікальний суперкар, який світиться в темряві

11 листопада 2023
0

Суперкар Maserati MC20 отримав спеціальну версію Notte. Вона відрізняється унікальним оформленням екстер'єру та інтер'єру. Про це розповіли на сайті бренду.

Maserati MC20 Notte пофарбована в унікальний чорний колір Nero Ezzenza з люмінесцентним ефектом. Така фарба може підсвічуватися в темряві.

Всі логотипи зовні авто були перефарбовані зі сріблястого кольору в матове біле золото. Крім цього були затемнені 20-дюймові легкосплавні колісні диски та гальмівні супорти.

В інтер'єрі з'явилося унікальне оздоблення зі шкіри та алькантари. Сидіння пофарбовані в чорний і сірий кольори з акцентами жовтого кольору.

«MC20 Notte оспівує гострі відчуття від перегонів і чарівність ночі, поєднуючи в собі найвищу продуктивність та італійську елегантність з відтінком таємничості нічного світу», - сказав керівник відділу дизайну Maserati Клаус Буссе.

Суперкар представив знаменитий футболіст і актор Девід Бекхем. Він є одним із головних амбасадорів італійського бренду.

Maserati MC20 оснащений 3,0-літровим турбованим двигуном V6 потужністю 630 к.с. і 730 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 8-ступінчастою роботизованою коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 2,9 секунди. Максимальна швидкість становить 325 км/год.

Загалом буде випущено 50 екземплярів Maserati MC20 Notte. Вартість суперкара становитиме понад 220 000 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація