Maserati відкликає MC20 Cielo через проблеми з вітровим склом

Maserati відкликає MC20 Cielo через проблеми з вітровим склом

21 серпня 2023
0

Представлений навесні 2022 року родстер Maserati MC20 Cielo став фігурантом чергової кампанії по відкликанню. Національне управління з безпеки дорожнього руху США (NHTSA) пропонує всім власникам автомобіля терміново звернутися до офіційних дилерів італійської марки, щоб усунути прикрий виробничий брак. З'ясувалося, що на спорткарах зі складним дахом не вистачає герметика, що фіксує шпильку, в кріпленні вітрового скла.

Особливістю відкритої версії Maserati MC20 став складний жорсткий дах зі вставкою зі скла площею близько половини квадратного метра. Виявлений нещодавно брак на виробництві може призвести до того, що на низці випущених автомобілів міцність даху може бути знижена через відсутність герметика на шпильках, що кріплять рамку вітрового скла до кузова.

Про нещасні випадки або травми, спричинені цим дефектом, у Maserati не повідомляють, але відкликання спорткарів все-таки оголосили. Візиту в сервіс для усунення виробничої недоробки підлягають щонайменше 59 кабріолетів у США, у яких точно виявлено дефект. Це вже друге за рік відкликання Maserati MC20 Cielo - раніше в 11 екземплярів виявили проблеми зі з'єднанням між металевими та вуглецевими компонентами на самій рамці вітрового скла.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація