Маск назвав головного суперника Tesla

Маск назвав головного суперника Tesla

03 червня 2022
0

Більшість новин про Tesla пов'язана з її основними конкурентами на ринку, а не лише з виробниками електромобілів. Генеральний директор компанії Ілон Маск вважає, що Tesla тепер може конкурувати з бензиновими автомобілями на ринку, але насправді її амбіції набагато більші.

Мільярдер доводить це одним зі своїх останніх постів у Твіттері, де вказав компанію, яку Тесла має обігнати за ринковою капіталізацією. Це не автовиробник, а нафтовий велетень Saudi Aramco. Згідно з інформацією, поточна ринкова капіталізація Saudi Aramco на даний момент становить близько 2,441 трлн доларів, а Tesla близько 800 млрд доларів, і за цим показником виробник електромобілів знаходиться на першому місці серед автомобільних компаній.

Експерти зазначають, що Маск абсолютно нормально не переймається конкурентами в автомобільній галузі. Більшість нових виробників електромобілів зазнають невдачі та серйозно відстають від Tesla. Саме тому компанія Маска вже зараз конкурує із традиційними автомобільними компаніями, які поступово переходять на повну електрифікацію.

Проте Маск зовсім не переймається своїми конкурентами, навпаки - відкрито їх підтримує і навіть радить при переході на електромобілі. Це теж цілком логічно - що більше електромобілів буде на ринку, то більше загрожуватиме ринкова капіталізація Aramco.

Джерело: DIP Auto

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація