Майбутні електромобілі Lexus приміряють на себе «радикально нову» мову дизайну

Майбутні електромобілі Lexus приміряють на себе «радикально нову» мову дизайну

04 вересня 2024
0

Майбутня мова дизайну Lexus буде кардинально відрізнятися від попередньої, і, за словами керівника глобального дизайну Саймона Хамфріса, клієнти бренду хочуть чогось виразного від нових електромобілів марки. Зазначається, що концепт-кари LF-ZC і LF-ZL вже дали ринку перші ознаки того, чого очікувати від перспективних серійних машин.

«Ці дві радикальні концепції незабаром породять серійні моделі, які приведуть Lexus у захоплююче нове електрифіковане майбутнє. Дует кардинально відрізняється за формою від існуючих седанів і кросоверів Lexus, і завдяки новим методам конструкції Lexus зможе розширити свій інтер'єр і зробити вибір на користь сміливого вигляду», - зазначив Хамфріс.

Він також додав, що майбутні моделі Lexus створюються в новому японському дизайнерському центрі, і новий напрямок бренду буде таким же драматичним, як і його впровадження веретеноподібної решітки радіатора в 2011 році.

«Весь сенс бренду Lexus із самого початку завжди полягав у тому, щоб кинути виклик тому, що вважалося фактичним стандартом свого часу. Важливо подумати: «Чи все далі буде добре?» Але кинути виклик - це правильно», - сказав Хамфріс.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація