Майже 50 тис. кросоверів Audi можуть бути небезпечними

Майже 50 тис. кросоверів Audi можуть бути небезпечними

06 серпня 2022
0

Компанія Audi оголосила про проведення сервісної кампанії майже для 50 000 кросоверів Audi Q8 і Q7 2019-2021 років випуску. Причина такого рішення полягає у можливій проблемі з паливним насосом, що зрештою збільшує ризик потрапляння в ДТП.

Йдеться про кросовери Audi Q8 та Q7, які оснащуються бензиновим двигуном V6. Під час руху автомобіля через перепад тиску може зламатися один з елементів паливної системи. В результаті уламки можуть пошкодити мембрану ущільнювача в регуляторі тиску. Через це в окремих випадках подача палива може припинитися і двигун заглухне, що збільшує ризик ДТП.

Чи були через цей дефект зареєстровані ДТП - не повідомляється. Але на даний момент відомо, що є 74 гарантійні скарги. Audi обіцяє ретельно перевірити усі автомобілі, що потрапили під цю сервісну кампанію. Якщо дефект виявлять, його усунуть у найкоротші терміни. Усі роботи німецький автогігант проведе, звісно, безкоштовно.

Це вже не перша сервісна кампанія Audi у 2022 році. Раніше цей автовиробник перевірив понад 28 000 автомобілів, випущених наприкінці 1990-х років. Причина - можливі проблеми з подушками безпеки компанії Takata. Нагадаємо, у США через дефектні подушки безпеки компанії Takata було перевірено на сервісі 20 млн автомобілів.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація