Mazda6 оновилася і стала потужнішою

Mazda6 оновилася і стала потужнішою

09 грудня 2022
3

У Японії дебютувало оновлене сімейство Mazda6: модель отримала покращений двигун більшої потужності, нові відтінки кузова та розширений список допоміжних систем.

Плановий рестайлінг збігся з 20-річним ювілеєм «шістки» - пам'ятну дату компанія «відзначила» випуском спецверсії Mazda6 20th Anniversary Edition, яка відрізняється сріблястою решіткою радіатора та 19-дюймовими колісними дисками з дзеркальним покриттям. На приналежність до лімітованої серії вказують шильдики 20th Anniversary.

Найважливішим нововведенням став модернізований 2,2-літровий турбодизель Skyactiv-D, який завдяки новому софту блока управління тепер видає 200 к.с. потужності замість колишніх 190 «конячок». Доопрацювали й педаль газу, зробивши її більш чуйною, а також переналаштували підсилювач керма.

Список обладнання поповнився системою допомоги при русі в пробках і трасою, а в палітру додали нові відтінки - білий перламутровий Rhodium White Premium Metallic та золотистий металік Platinum Quartz Metallic. У топових комплектаціях салон пропонується з оздобленням шкірою Nappa.

На ринку Японії оновлену «шістку» вже можна замовити за ціною від 2962300 до 4739900 ієн ($21700 - $34700). Перші «живі» автомобілі з'являться в автосалонах лише навесні 2023 року.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Andriy86  

Ооо, моя улюблена Маздочка. Навіть попри те, що ці скотиняки не хочуть розробляти більш довговічні ремкомплекти для приводу складання дзеркал, та не хочуть міняти пластилінові ролики натягу ременя генератора на металеві, все одно обожнюю її. Салони, запропоновані до 80th anniversary, виглядали більш соковито.

+1-3ВІДПОВІСТИ  
Amillern  

Тобто вони навіть штатне медіа не поміняли? Чи ювілейна модель це не топ? Хоча не важливо яка комплектація...

+3ВІДПОВІСТИ  
sverko  

Так ничего не поменялось)

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація