Mazda MX-5 Miata перетворили на хот-род з мотором V8

Mazda MX-5 Miata перетворили на хот-род з мотором V8

01 червня 2024
0

На аукціоні Cars & Bids продають першу Mazda MX-5 Miata з 6,0-літровим двигуном V8. Як вказано у об'яві, родстер оснащений 450-сильним LS2 на 6,0 літрів від Trailblazer SS. Максимальний крутний момент агрегата - 400 Нм. Він перетворив «двоверку» 1991 року на справжній хот-род.

Ні капота, ні крил, ні повноцінної передньої панелі у автомобіля немає. Тільки дві круглі фари та прямокутна декоративна сітчаста решітка як у Ford 1930-х років.

Враховуючи невелику вагу базового родстера (980 кг) цей хот-род, ймовірно, буде швидшим за будь-який інший автомобіль на дорозі. Тим більше, що нинішній власник позбавився антиблокувальної системи гальм.

Також у автомобіля модернізований диференціал, що самоблокується, спеціальна бічна вихлопна система, гвинтова підвіска та кастомна поперечна балка.

Коробка передач - механічна на шість швидкостей. У якийсь період існування автомобіля вона зайняла місце стандартної Tremec T56. Привід - задній. Інформації про пробіг 33-річного родстера немає.

На момент написання новини до кінця аукціону залишалося три дні, а ставка складала лише 5300 доларів. Незважаючи на те, що оголошення прокоментувала 71 особа, ставки зробили лише шість. Ймовірно, не багато хто готовий сісти за кермо такого автомобіля.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація