Mazda назвала ціну нового кросовера CX-70

Mazda назвала ціну нового кросовера CX-70

22 лютого 2024
0

Новий стильний кросовер Mazda CX-70 преміального сегменту нещодавно представили офіційно. Наразі виробник назвав ціну машини. Деталі повідомляє сайт Motor1.

Це повністю нова модель побудована для суперництва із найвідомішими преміальними кросоверами. Попередників у новинки в модельному ряду японської компанії до цього не було. Автомобіль спроектували для сегмента, в якому популярним вибором є BMW X5.

Ціна Mazda CX-70 у базовому виконанні - від 41 820 доларів. Найближчі суперники приблизно в півтора рази дорожчі.

Великий кросовер Mazda CX-70 збудували на платформі 7-місного CX-90. Однак у новинці лише п'ять місць. Але колісна база 3120 мм запропонує пасажирам достатній комфорт.

Дизайн CX-70 виконали в актуальному корпоративному стилі бренду з компактними фарами та великою фальшрадіаторною решіткою. Особливість профілю - витягнутий капот. Це необхідно для поздовжньої установки довгого 6-циліндрового двигуна. Привод - повний.

В оснащенні Mazda CX-70 є якісне оздоблення «під шкіру», сучасна мультимедійна система, електропривід крісел та технологічні помічники. Базовий варіант отримав потужність 284 сили. Також покупцям запропонують топове виконання на 345 к.с. та 325-сильний гібрид. У продажу - влітку 2024 року.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація