Mazda показала, як створювався кросовер CX-60

Mazda показала, як створювався кросовер CX-60

22 червня 2023
0

Компанія Mazda показала процес створення кросовера CX-60 за допомогою макрофільмування. Ролик підготував Оле Білфельдт - 22-річний цифровий художник з Німеччини, який у своїй серії світлин Macrofying зображає різні об'єкти за допомогою макрофотографії.

Для Mazda Білфельдт також об'єднав мікроскоп з камерою, щоб показати у багаторазовому збільшенні та з різних ракурсів матеріали, що використовуються при створенні CX-60.

Ролик починається з великого плану олівця, з якого розпочалося проєктування майбутнього кросовера. Від штрихів дизайнера він переходить до створення «глиняної моделі» CX-60 з відсіканням зайвих шматків скульптурного пластиліну. Також художник дозволяє детально розглянути шматочки металу, волокна тканини з особливим плетінням та розпилення фарби на кузов.

Кросовер CX-60 дебютував навесні 2022 року. Новинка на платформі Skyactiv Scalable Architecture отримала постійний повний привод і різні силові установки, включно з бензиновою «шісткою» e-Skyactiv G 3.3 з м'якогібридною системою.

У салоні нового кросовера Mazda, яка вочевидь прагне суперництва з Lexus, застосувала дорогі матеріали – дерево та метал, тканину та перфоровану шкіру Nappa. На тактильно приємній передній панелі розташовані 12,3-дюймова цифрова панель приладів та екран мультимедійної системи з тією ж діагоналлю.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація