Mazda повідомила про розробку абсолютно нового кросовера CX-5

Mazda повідомила про розробку абсолютно нового кросовера CX-5

30 травня 2023
0

Керівник австралійської філії Mazda Аластер Доак повідомив, що дебют кросовера CX-5 третьої генерації все ж відбудеться, попри те, що багато експертів останнім часом запевняли, ніби нинішнє покоління не матиме продовження.

Топменеджер натякнув, що в новому поколінні найпродаваніша Mazda у світі стане гібридом, але в найближчий рік чекати прем'єри не варто. Інсайдери вважають, що абсолютно нова СХ-5 з'явиться у дилерів у 2025 році.

За попередніми даними, Mazda CX-5 збереже компонування з базовим переднім приводом і поперечно розташованими чотирициліндровими двигунами. Щодо гібридних систем, то можливі два варіанти: помірно-гібридна установка власної розробки або повноцінний гібрид на основі технологій Toyota.

Оскільки у Mazda вже є компактний кросовер CX-60 із заднім приводом і гібридною системою, що заряджається, для нової CX-5 намагатимуться використовувати простіші силові установки, щоб уникнути подорожчання.

Нагадаємо, що Toyota та Mazda спільно працюють над кількома новими моделями, тоді як актуальні кросовери Corolla Cross та CX-5 вже випускаються на одному заводі у США.

Джерело: Мотор
Фото: Drive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація