Mazda представила наступника кросовера CX-7

Mazda представила наступника кросовера CX-7

31 січня 2024
3

Mazda CX-70 чекали ще 2023 року, але підготовка до запуску моделі зайняла більше часу, і вона дебютувала лише в останній день січня 2024-го. І здивувала: виявилося, що CX-70 - це великий кросовер, який практично не поступається за габаритами «старшому» CX-90, а основні відмінності зводяться до відсутності третього ряду сидінь.

Продажі CX-70 у США розпочнуться навесні цього року, ближче до справи розсекретять комплектації та ціни.

Mazda CX-70 - це вже третя модель Mazda, побудована на задньопривідній архітектурі з поздовжнім розташуванням двигуна. Новий кросовер виявився більшим, ніж очікувалося: у довжину він досягає 5,1 метра при колісній базі 3,1 метра, а різниця з CX-90 у лічених міліметрах.

Дізнатися CX-70 на дорозі можна буде по трохи переробленій передній частині кузова. У «сімдесятого» інший малюнок решітки радіатора, великі бічні секції переднього бампера і чорний декор замість хрому.

Всередині CX-70 виглядає надзвичайно схожим на CX-90, принаймні до того, як ви зрозумієте, що третього ряду немає. Доступна червона шкіра з чорною акцентною смугою є ексклюзивом CX-70, що доповнює чорний інтер'єр із контрастними червоними швами на дверних панелях і кермі.

Сіра пластикова окантовка з надрукованим мотивом з вуглецевого волокна відволікає увагу від інших чудових матеріалів, і Mazda можливо запропонує від CX-90 шви «kakenui» на приладовій панелі та оздоблення з натурального дерева, принаймні як опцію.

За рахунок відсутності третього ряду сидінь Mazda CX-70 має більш місткий багажник, під підлогою якого є додаткова ніша для зберігання.

Силові установки ті самі, що й у Mazda CX-90, їх дві на вибір, і вони обидві гібридні. Це «м'який» гібрид M-Hybrid Boost з 3,3-літровою «турбошестеркою» і 48-вольтовою електричною надбудовою і гібрид e-Skyactiv PHEV з «атмосферником» 2.5 і батареєю ємністю 17,8 кіловат-години.

Віддача поки не розкривається, але на CX-90 ті ж агрегати розвивають 345 та 327 кінських сил відповідно. Коробка передач - восьмиступінчастий автомат, тільки повний привід.

Mazda поки не оголосила ціну, але можна припустити, що CX-70 буде трохи дешевшим за CX-90.

Джерело: AUTO-Consulting
Фото: Mazda

Обговорення новини

Закарпаттячко  

І для чого тепер буде СХ-90?

+3ВІДПОВІСТИ  
Ford_V8  

Закарпаттячко, Для тих, кому 7 місць треба

+1ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Судячи з відеооглядів, місця на задньому ряді,нажаль, більше не стало, порівняно з сх-90. Лише багажне відділення стало більше містке.

+2-6ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація