Mazda презентувала бюджетний кабріолет MX-5 Kizuna

Mazda презентувала бюджетний кабріолет MX-5 Kizuna

03 травня 2023
3

Британський підрозділ Mazda випустив спеціальну версію кабріолету MX-5 - MX-5 Kizuna. Тираж новинки обмежено 250 екземплярами. Усі продадуть у Великій Британії.

«Mazda MX-5 Kizuna стане еталонним спортивним автомобілем з точки зору керованості. Він може забезпечити найбільш захоплюючий контроль керування у своєму ціновому діапазоні», - сказав під час анонсу новинки керуючий директор Mazda UK Джеремі Томсон.

Спеціальний кабріолет Mazda MX-5 Kizuna відрізняється ексклюзивним сірим відтінком кузова та синім тканинним дахом, що складається за кріслами. Двоколірний інтер'єр оздоблений з використанням світло-сірої шкіри Nappa. Зокрема, цим матеріалом обтянуті сидіння, дверні карти та нижня частина передньої панелі.

MX-5 Kizuna базується на комплектації Exclusive-Line із 1,5-літровим мотором потужністю 132 к.с. Працює агрегат у зв'язці із шестиступінчастою механічною коробкою передач та заднім приводом.

Стартовий цінник особливого кабріолету - 37 580 доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

No Mercy  

А давно $38 000+ це бюджетний автомобіль?

+2-2ВІДПОВІСТИ  
Воот  

nikolaynovgorodskiy, Для Великобританії так. "Усі продадуть у Великій Британії."

-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Воот, для європейця авто під 40 тисяч євро це теж ніфіга не бюджетно. В основної маси в Європі бачив маленькі машини типу Рено Кліо, Фіат і т.д., але свіжі, новенькі. А 40 тисяч євро це вже ціна Ауді, Мерседес, БМВ, Камрі 3,5 в максимальній комплектації. Бюджетне, це 15-20 тисяч євро.

+1-2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація