Mazda презентувала недорогий сімейний кросовер

Mazda презентувала недорогий сімейний кросовер

03 листопада 2022
1

У Японії презентовано нову Mazda CX-8. Семимісцевий кросовер пройшов фейсліфтинг і надійде у продаж до кінця року. На батьківщині він коштуватиме від 20 000 до 34 500 доларів, а пізніше стартують продажі і в інших країнах. Про це повідомляє офіційний сайт японської марки.

Mazda CX-8 - подовжений варіант добре відомого у нас кросовера CX-5. Відповідно, оновили його так само, як і побратима - замінені решітка радіатора, світлотехніка та бампери. Крім того, лінійку розширили версії Grand Journey та Sports Appearance з обважуванням та особливими 19-дюймовими дисками.

Салон Mazda CX-8 також витриманий на кшталт молодшої моделі CX-5 і основна відмінність - третій ряд сидінь. Усередині встановлені нові передні крісла та побільшало USB-роз'ємів. Також доопрацьовано мультимедійну систему та адаптивний круїз-контроль.

Семимісний кросовер Mazda запропонований із бензиновими 2,5-літровими моторами на 190 та 230 к.с., а також з 2,2-літровим 200-сильним турбодизелем. Всі версії оснащені 6-ступінчастою автоматичною КПП, а привод може бути переднім або повним. У підвісці замінені пружини та амортизатори, що зробило їзду комфортнішою.

Цікаво, що вже ведеться розробка наступника Mazda CX-8. Модель з назвою CX-80 готують спеціально для європейського ринку і вона стане преміальнішою.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

Обожнюю авто цієї компаніі. А після того як мені днямі схвалили безкоштовну заміну LED фари через пошкоджене дхо на 7-мирічному автомобілі, так зовсім Mazda-one love!

+5-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація