Mazda RX-7 укомплектували шестироторним двигуном Pulse Performance

Mazda RX-7 укомплектували шестироторним двигуном Pulse Performance

09 серпня 2023
0

Компанія Humpries Steel&Performance з Нової Зеландії побудувала Mazda RX-7 із шестироторним двигуном. Наприкінці лютого цього року «тюнінгований» спорткар з’явився на місцевому трековому заході Rotary Reunion у Міжнародному автоспортивному парку Таупо.

Двигун, розроблений Pulse Performance спеціально для унікального автомобіля, ґрунтується на трьох двороторних моторах. У нього нестандартний повітрозабірник та випускний колектор, новий паливний насос, регулятори та форсунки. Також на замовлення виготовлені джгут проводів та масляна система. Вартість повного пакету - трохи більше 70 000 доларів.

Крім великого цінника, мотор відрізняється й значними габаритами. Його довжина  один метр. Для установки такого агрегату тюнеру довелося виготовити нове шасі та всі компоненти підвіски.

У дії «роторний» Mazda RX-7 показали на YouTube-каналі misfiRE. Звук двигуна спорткару нагадує ревіння реактивного літака на зльоті. Працює шестироторний мотор із шестиступінчастою секвентальною коробкою передач HGT Precision. Гальмувати автомобілю допомагає потужна гальмівна система від Wilwood.

Pulse Performance пропонує кілька варіантів свого роторного двигуна. Трироторний обійдеться клієнтові приблизно 41 500 доларів, чотирироторний - біля 58 600 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація