McLaren присвятив особливий 720S гонці Формули-1 у Майамі

McLaren присвятив особливий 720S гонці Формули-1 у Майамі

11 травня 2022
0

Компанія McLaren невтомно відзначає свої успіхи та успіхи своїх пілотів ексклюзивними автомобілями, присвяченими тим чи іншим подіям. Не є винятком і дебют нового етапу чемпіонату світу - у 2022 році вперше в історії відбудеться Гран-прі Майамі, який пройде на новій трасі Miami International Autodrome, збудованій навколо стадіону Hard Rock Stadium. Поряд із двома гоночними McLaren MCL36 на асфальт кільця вийдуть спеціальні дорожні «дводверки» McLaren 720S.

Автомобілі отримали ліврею у кольорах гоночних команд McLaren у Формулі-1, позашляховому турнірі Extreme E та американській серії IndyCar.

Кузови прикрашені плівкою у яскравому помаранчевому кольорі Fluro Papaya з акцентами у новому фірмовому відтінку синього кольору та чорному відтінку.

Про технічні зміни не повідомляється, тому машини, скоріш за все, оснащуються 720-сильним 4,0-літровим V8 з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач.

Нові суперкари «експонуватимуться» на виставці, присвяченій Гран-прі Майамі, також автомобілі задіятимуть у демо-заїздах - почесних гостей етапу Формули-1 кататимуть по трасі професійні пілоти. 

Джерело: McLaren

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація