Механік розбив Alfa Romeo, Porsche та Mercedes під час тест-драйву

Механік розбив Alfa Romeo, Porsche та Mercedes під час тест-драйву

06 грудня 2023
0

У США власник Giulia Quadrifoglio 2017 випуску передав автомобіль дилеру для невеликого ремонту. Але назад його не отримав.

Справа в тому, що після проведення ремонту, механік вирішив протестувати машину і потрапив в аварію, розбивши при цьому ще три припаркованих на майданчику автомобіля. За його словами, ця ДТП сталася з вини водія мінівена, який різко виїхав на дорогу. Співробітник центру намагався уникнути зіткнення, але спровокував ще більшу шкоду.

На Reddit, де розмістили відео, у коментарях написали, що механік був п’яний, тому й розбив автомобіль. Але власник Alfa Romeo став на захист дилера, спростувавши цю інформацію. За його словами, чоловік просто не впорався з авто, 2,9-літровий бітурбований двигун V6 якого генерує 510 к.с. потужності.

«Вони сказали мені, що після ремонту робили тест-драйв і їх підрізав мінівен. Це призвело до того, що механік дуже різко скоригував ситуацію, звернув на насип, врізався у дерево і злетів у повітря», - розповів власник Motor1.

Варто відмітити, що від дій механіка дилерського центру постраждали автомобілі Porsche 911, Mercedes GLE і Dodge Charger SRT Hellcat. У Porsche повністю відірвало верхню частину, практично перетворивши його на кабріолет. Mercedes та Dodge отримали менш серйозні пошкодження, але також вимагають ремонту, причому досить дороговартісного.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація