Мексиканець спалив свою Tesla під час спроби зарядити її від лінії електропередач

Мексиканець спалив свою Tesla під час спроби зарядити її від лінії електропередач

09 серпня 2024
0

У Мексиці власник Tesla Model S вирішив поставити своє авто «на зарядку» від лінії електропередач. Від високої напруги автомобіль загорівся й пожежа перекинулась на сусідній будинок.

Інцидент стався у місті Тіхуана, де місцеві жителі часто крадуть електроенергію, використовуючи незаконне підключення до ліній електропередач. Ці з'єднання називають diablito («маленький диявол») й вони завдають національній енергетичній компанії Мексики збитків на понад 2,5 мільярди доларів щорічно.

Очевидно, що випадки ураження струмом та пожеж, спричинених незаконним підключення досить часті. Mexico News Daily повідомляє, що водій Model S прагнув заощадити гроші на зарядці свого автомобіля, але після підключення струму Tesla одразу загорілася.

Пожежники відреагували на виклик, проте до того моменту, коли вони прибули на місце події, вогонь поширився на сусідній будинок. На щастя, всередині будинку не було людей. Ступінь пошкоджень, завданих Tesla, невідома, однак, з високою ймовірністю її ремонт буде досить дороговартісним.

Цікаво, що подія відбулась лише за декілька тижнів після того, як Ілон Маск заявив, що компанія відкладе заплановані інвестиції в північну Мексику. Tesla планувала вкласти 10 мільярдів доларів у будівництво нового заводу з виробництва електромобілів у північному прикордонному штаті Нуево-Леон.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Mexico News Daily

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація