Mercedes-AMG GT другого покоління стане 843-сильним гібридом

Mercedes-AMG GT другого покоління стане 843-сильним гібридом

23 травня 2022
0

У Мережі з'явилися фотографії прототипу купе Mercedes-AMG GT другого покоління. Причому на них відбито гібридну версію з силовою установкою, як у ліфтбека Mercedes-AMG GT 63 S E Performance. На п'ятидверці ДВС на пару з електромотором розвивають 843 кінських сил і 1470 Нм моменту, - і рівно стільки ж буде у звичайного GT.

Відомо, що купе Mercedes-AMG GT другого покоління розділить платформу із родстером SL. Поза всяким сумнівом, якоюсь мірою буде уніфікована і гама двигунів. Звичайно, GT навряд чи дістанеться турбочетвірка M 139 з електричним турбокомпресором, як у SL 43, але версії з індексами 55 і 63, очевидно, будуть оснащені вже знайомим бітурбомотором V8 4.0.

Ну а на вершині розташується плагінгібрид з силовою установкою від ліфтбека Mercedes-AMG GT 63 S E Performance. У ній бітурбодвигун V8 4.0 працює разом з електромотором на задній осі, а сумарна віддача досягає 843 кінських сил і 1470 Нм моменту. На сьогоднішній день це найпотужніша серійна модель з Аффальтербаха.

Закамуфльований прототип дводверки вже помітили поряд із Нюрбургрінгом. На фото можна побачити навіть лючок зарядного порту під правим ліхтарем, що підтверджує наявність гібридної силової установки. При цьому стильні штампування тут явно не для краси - на них кріпляться різні датчики для збору телеметрії.

За попередньою інформацією новий Mercedes-AMG GT дебютує до кінця року. Першими вийдуть базові версії без електричної «доважки», а гібрид E Performance прибережуть до 2023-го.

Джерело: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація