Mercedes-Benz і BYD показали розкішний мінівен Denza D9

Mercedes-Benz і BYD показали розкішний мінівен Denza D9

13 травня 2022
0

Mercedes-Benz та BYD показали офіційні фотографії екстер'єру та інтер'єру розкішного мінівену Denza D9. Новий однооб'ємник відзначився сенсорно-цифровим салоном: до послуг водія та пасажирів шість екранів (у тому числі п'ять сенсорних), на другому ряді мультиконтурні крісла з електрорегулюваннями, демонстраційна версія має дорогі оздоблювальні матеріали, панорамний дах і контурне підсвічування салону. Підтвердженої інформації про техніку немає.

Внесок Mercedes-Benz у розробку мінівену дочірньої марки BYD навряд чи можна оцінити, але у німецької сторони залишається частка у спільному підприємстві (10 відсотків). При цьому Denza D9 більше схожа не на оновлений V-Class, а на Toyota Alphard - дизайнерська схожість між азіатськими моделями очевидна.

У салоні торжество цифровізації - нечисленні аналогові кнопки тільки на центральному тунелі, 10,25-дюймова віртуальна панель приладів і 15,6-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважального комплексу обов'язкові. Джойстик вибору їздових режимів є кришталевим, є електроприводи бічних дверей і кришки багажника, а також електронні шторки.

Налаштування мікроклімату та управління мультиконтурними кріслами довірені маленьким тачскринам, інтегрованим у підлокітники. Для розваг пасажири другого ряду можуть використовувати планшети діагоналлю щонайменше 13 дюймів. Китайці обіцяють для топ-версії «преміальну» аудіосистему Dynaudio, чотиризонний клімат-контроль, двошарове скло, матричну світлодіодну оптику та легкосплавні 19-дюймові диски.

Китайські журналісти очікують, що Denza D9 коштуватиме від 450 тисяч юанів (68 тисяч доларів), а покупці зможуть обирати між послідовною гібридною (DM-i) та повністю електричною версією (e-platform 3.0). Усі подробиці мають бути розкриті до кінця травня.

Джерело: Autohome.com.cn

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація