Mercedes-Benz S-Class отримав заряджену топову версію від AMG

Mercedes-Benz S-Class отримав заряджену топову версію від AMG

06 грудня 2022
0

Представлено найпотужніший і найшвидший Mercedes S-Class W223 від AMG. Продажі новинки стартують на початку 2023 року. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті німецької марки.

Новий Mercedes-AMG S63 E Performance уперше став гібридом. Його 4,0-літровий 612-сильний V8 твін-турбо працює в парі з електромотором на 190 к.с. Сумарна віддача силової установки складає 802 к.с. і 1430 Нм - це найпотужніший Mercedes S-Class в історії.

Повнопривідний седан Mercedes розганяється до 100 км/год за 3,5 секунди, а його максимальна швидкість може бути обмежена на 250 або 290 км/год. Разом із тим, батарея на 13,1 кВт.год дозволяє подолати 33 км на електротязі. Також повідомляється, що авто економніше за попередника, але точні цифри витрати палива поки не опубліковані.

Серйозно доопрацьовано й ходову Mercedes-AMG S63 E Performance. Стандартними є спортивна пневмопідвіска з активними стабілізаторами та керовані задні колеса. Уповільнюють важкий (2520 кг) седан карбоново-керамічні гальма.

Від стандартного Mercedes S-Class W223 версію AMG можна відрізнити, перш за все, за величезною пащею решітки радіатора. Крім того, з'явилися обвіс і 20-дюймові диски, а ззаду виглядають чотири вихлопні труби.

В оздобленні салону поєднуються дорогі шкіра й дерево. Седан пропонується в чотиримісному виконанні - спереду та ззаду встановлені окремі спортивні сидіння з електроприводом, вентиляцією та масажем. Також змінено графіку віртуальної панелі приладів і дисплея мультимедіа.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація