Mercedes-Benz Sprinter отримав розкішну версію

Mercedes-Benz Sprinter отримав розкішну версію

05 січня 2024
0

У Великій Британії виконали вражаючий тюнінг Mercedes-Benz Sprinter. Мікроавтобус перетворили на розкішний бізнес-шатл. Про нього розповів у відео на своєму Youtube-каналі творець авто Клайв Саттон.

Мікроавтобус оцінили в 180 000 фунтів стерлінгів ($228 000) - на рівні Bentley Bentayga. Візуально він відрізняється від стандартного Mercedes-Benz Sprinter решіткою радіатора в дусі AMG і 20-дюймовими легкосплавними дисками, також з'явилися висувні підніжки.

У салоні встановлено комфортабельні сидіння зі шкіри. Вони доповнені електроприводом, підігрівом і висувними підставками для відпочинку ніг. Навіть розкладні столики отримали електропривод.

Комплектація Mercedes-Benz Sprinter охоплює панорамний дах, пару 42-дюймових телевізорів, Wi-Fi та ігрову приставку Play Station 5. Встановлено два холодильники, бездротові зарядки для смартфонів і безліч USB-портів.

Якщо обрати подовжений варіант Mercedes-Benz Sprinter, то ззаду навіть можна обладнати міні-кухню і санвузол. Британський тюнер готовий виконати будь-яке побажання замовника.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація