Mercedes-Benz готує компактний електричний седан

Mercedes-Benz готує компактний електричний седан

16 квітня 2024
0

Німецький автовиробник працює над створенням нового електричного седана. Фотографи нещодавно зняли прототип майбутнього електромобіля під час тестування.

Електричний седан, одягнений у товстий чорно-білий камуфляж, у салоні отримає фірмову мультимедійну систему MBUX Hyperscreen з двома дисплеями. Також, судячи з фото, новий Mercedes-Benz має триспицеве кермо, тонкі вентиляційні отвори та камеру в салоні. Седан також має мінімалістичний дизайн.

Наразі мало що відомо про новий електричний аналог C-Class, але джерела у компанії повідомляють, що він буде працювати на платформі MB.EA замість модульної архітектури MMA, яка лежить в основі діючого CLA. Це означає, що новий електромобіль може мати 800-вольтну електричну архітектуру, яка забезпечує швидку зарядку за допомогою зарядних пристроїв постійного струму.

Стратегія назв Mercedes-Benz для електричного C-Class також залишається невизначеною, оскільки офіційні особи заявили про бажання відійти від номенклатури назв з літерами EQ.

Новий електричний C-Class може дебютувати вже в цьому році, а продажі почнуться в 2025 році, потенційно досягнувши північноамериканського ринку як модель 2026 року.

Після цього ми можемо передбачити випуск більш потужної, орієнтованої на продуктивність версії AMG.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація