Mercedes-Benz відкличе всі секретні «Геліки» через небезпечний дефект

Mercedes-Benz відкличе всі секретні «Геліки» через небезпечний дефект

24 грудня 2023
0

Німецький автогігант визнав: на версії G 63 4x4 squared корпус диференціалу заднього моста не відповідає необхідним вимогам щодо міцності. Північноамериканський офіс Mercedes-Benz опублікував лист, в якому підтверджено глобальне відкликання всіх всюдиходів, випущених у період з 5 березня 2021 року по 1 грудня 2023 року. З 21 грудня автовиробник заборонив користуватися позашляховиками.

Mercedes-Benz з'ясував, що в корпусі диференціалу заднього моста можуть утворитися тріщини навіть за нормальної експлуатації. Якщо це станеться, може виникнути витік олії, а згодом навіть руйнація заднього мосту із ризиком аварії. Щонайменше одну скаргу від клієнта автовиробником отримано, внутрішні випробування підтвердили проблему, хоча причини ще не з'ясували.

Mercedes-Benz заборонив власникам AMG G 63 4x4 squared користуватися всюдиходами з 21 грудня. Автовиробник взяв на себе зобов'язання відбуксирувати проблемні автомобілі до дилера, де буде перевірено та за потреби замінено задній міст у зборі. На сайті Mercedes-Benz нова версія 4x4 squared так і не з'явилася, але схоже позашляховик досі випускається за спецзамовленнями.

Особливості версії G 63 4x4 squared - поєднання двигуна Mercedes-AMG (585 сил, 850 Нм) з портальними мостами, збільшеним дорожнім просвітом та заводськими позашляховими аксесуарами. Скільки буде випущено хардкорних позашляховиків достеменно невідомо.

Джерело: Мотор
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація