Mercedes-Benz вже готує оновлення для EQB

Mercedes-Benz вже готує оновлення для EQB

26 лютого 2023
0

Останні шпигунські фотографії показують, що електричний кросовер Mercedes-Benz EQB незабаром отримає зовнішнє оновлення.

Хоча, Mercedes-Benz EQB був запущений тільки в 2021 році, і це найперша із моделей Mercedes-Benz у повністю електричній лінійці EQ, компанія вже готує оновлення.

На відміну від позашляховиків EQE та EQS, EQB не є спеціально розробленим електромобілем. Він базується на платформі MFA2 - архітектурі, яка також лежить в основі автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння, таких як GLB, - які також отримають оновлене обличчя у 2023 році.

EQB тестується на дорозі загального користування, і мінімальний камуфляж свідчить про те, що презентація може відбутися цього року. Як і в GLB, загальні зміни екстер'єру будуть зведені до мінімуму.

Передня частина цього тестового автомобіля одягнена в легкий камуфляж, але фари виглядають без змін. Прихована решітка радіатора може бути продовженням дизайну від нових EQE та EQS, і ми можемо побачити змінені повітрозабірники збоку. Задня частина виглядає так само, за винятком закритої світлової панелі, за якою, як ми підозрюємо, ховається новий характерний світлодіодний дизайн.

Джерело: MMR
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація