Мережа АІС пропонує до покупки кросовер з пробігом у кредит від 73 грн день!

11 листопада 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

У торговельно-сервісній мережі АІС, в рамках спільної партнерської кредитної програми з Банком «Глобус», можна придбати кросовер з пробігом у кредит від 73 грн/день!* США, а також офіційні (викуплені в Україні) авто таких моделей:

  • Honda CR-V у кредит від 73 грн/день*, вартість від 291 235 грн**
  • Hyundai Tucson/IX35 у кредит від 76 грн/день***, вартість від 304 500 грн**
  • Hyundai Santa FE у кредит від 86 грн/день***, вартість від 344 235 грн**
  • Mercedes-Benz GL 450 у кредит від 96 грн/день***, вартість від 384 250 грн**
  • Kia Sportage у кредит від 119 грн/день***, вартість від 476 700 грн**
  • Toyota HighLander у кредит від 124 грн/день***, вартість від 495 550 грн**

Авто можна придбати в кредит без довідки про доходи, діють вигідні відсоткові ставки, фіксовані в гривні* - умови кредитування одні з найвигідніших на ринку.

Крім того, клієнт має змогу обирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна дізнатися на сайті банку-партнера. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки з платежів, подати заявки на отримання кредиту.

Всі автомобілі в хорошому стані та доступні для тест-драйву та технічного огляду/діагностики на незалежному СТО. Кожен автомобіль обладнаний: кондиціонером, системами ABS та ESP, подушками безпеки, підсилювачем керма, центральним замком, бортовим комп'ютером, склопідйомниками, електропакетом та ін.

АІС пропонує максимум переваг для Клієнтів:

  • Можливість придбати авто у Лізинг.***
  • Можливість вигідно продати свій автомобіль за програмою Трейд-Ін і того ж дня виїхати додому на щойно придбаному авто з Кореї.
  • Можливість купити авто з пробігом взагалі без будь-яких початкових грошових вкладень, поєднавши послуги трейд-ін та автокредит. Сума викупу за Вашу машину автоматично зарахується як перший внесок за автомобіль, що купується.
  • Покупці юридичні особи одержують повне відшкодування ПДВ.
  • Кожен Клієнт отримує безкоштовний страховий сертифікат від поломок на 100 календарних днів, сума відповідальності – 85 000 гривень.
  • АІС закуповує авто з пробігом тільки у офіційних представників заводів-виробників у хорошому та відмінному стані.
  • Пропоновані для покупки авто мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС та Україні, що суттєво спростить для майбутніх власників їхнє подальше сервісне обслуговування.
  • Склад автомобілів один із найбільших в Україні та налічує понад 200 одиниць.
  • Гарантія легальності та юридичної чистоти угоди.

Дізнатися докладніше про запропоновані автомобілі та умови їх придбання можна за телефоном 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України) або на сайті autotrade.com.ua.

* Вказано суму кредитного платежу в день, при покупці Honda CR-V 2011 р.в. (Двигун-2.4 бензин, АКПП, пробіг – 240000 км) вартістю 291 235 грн, при першому внеску 60% та термін кредитування 7 років. Разова комісія банку – 1,99% від суми кредиту (включається у суму кредиту)/* рахунок коштів Позичальника). Кредитує АТ «КБ ГЛОБУС», Ліцензія №240, видана НБУ 21.01.2019р. Обов'язково страхується громадянська відповідальність та КАСКО.

** Вказано мінімальні ціни за одиницю товару станом на 10 листопада 2021р.! Ціна може змінюватись в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також у разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальної ціни необхідно звертатись до продавця.

*** Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями-партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг, більш детальну інформацію про партнерів умови програм кредитування та лізингу уточнюйте у продавця.

**** Страхові послуги надає страхова компанія СК «ВУСО». Не більше 15 000 км пробігу.

Джерело: АІС

Обговорення новини


Коментарі цій новині відключені адміністратором з метою уникнення можливих конфліктів між відвідувачами