Мережа АІС пропонує придбати авто Hyundai з пробігом з Кореї в кредит від 57 грн в день!

07 жовтня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

У Торгово-сервісній мережі АІС можна купити в кредит від 57 грн в день* вже пригнані, розмитнені та сертифіковані б/в автомобілі бренду Hyundai з Південної Кореї.

До покупки в кредит доступний широкий вибір автомобілів з Кореї таких моделей Hyundai як: Santa Fe, Tucson/IX35; Sonata, Grandeur, Elantra. Пропоновані автомобілі 2010-2017 років випуску, з дизельними та газовими двигунами LPi 5 покоління встановленими на заводі в Кореї. Всі автомобілі обладнані коробкою «автомат». Ціни стартують від 227 тис. грн.**

Придбати б/в автомобілі бренду Hyundai в мережі АІС можна на одних з найбільш вигідних умов на ринку:

  • ставка річних у гривні від 0,01%
  • перший внесок від 10%
  • термін кредитування до 7 років
  • кредитування проводиться в гривні без валютних застережень
  • немає необхідності нотаріального оформлення договору
  • без довідки про доходи

Пропоновані автомобілі пройшли митне очищення в Україні, сертифіковані та доступні для тест-драйву. Автомобілі обладнані: кондиціонером, системами ABS та ESP, подушками безпеки, підсилювачем керма, центральним замком, бортовим комп'ютером, підігрівом сидінь, склопідйомниками, електропакетом, моніторами, камерами заднього виду.

Компанія АІС пропонує максимум переваг для клієнта:

  • Можливість придбати авто з пробігом в кредит або лізинг.***
  • Можливість вигідно продати свій старий автомобіль за програмою Трейд-Ін і в той же день виїхати додому на тільки що придбаному авто з Кореї.
  • Купити авто з пробігом в АІС можна без будь-яких початкових грошових вкладень, якщо поєднати послуги Трейд-ін та автокредит! Сума викупу за Вашу машину автоматично зарахується в якості першого внеску за автомобіль, що купується.
  • Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.
  • Кожен Клієнт має можливість отримати страхову гарантію від поломок, сума відповідальності - 85 000 гривен.****
  • Запропоновані до покупки автомобілі мають загальну агрегатну та кузовну базу з аналогами в ЄС та Україні, що суттєво спростить для майбутніх власників їх подальше сервісне обслуговування.

Варто зазначити, що на сьогоднішній день в мережі АІС, діють вигідні кредитні програми! Купити авто з пробігом з Кореї можна в Кредит без першого внеску, застави та додаткових платежів.*** Так, можна не платити за послуги нотаріуса, за оформлення кредиту, за СТРАХУВАННЯ КАСКО та ЖИТТЯ.

Клієнт має можливість вибирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайтах банків-партнерів. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платежах та подати заявки на отримання кредиту.

Нагадаємо, що в мережі АІС, також до покупки доступні і такі бренди та моделі авто з Кореї як: : Kia Optima (K5), Kia Sportage. А також, авто з США: Volkswagen Jetta, Honda CR-V, Mazda 3, Mazda 6. Крім того, в мережі представлений широкий вибір офіційних авто викуплених в Україні.

Загальний склад один з найбільших в Україні і налічує понад 200 автомобілів з пробігом.

Всі автомобілі доступні для огляду та тест-драйву в торгових центрах АІС в містах: Київ, Запоріжжя, Миколаїв, Суми, Харків, Чернігів, Черкаси.

Більше інформації про пропоновані автомобілі з пробігом на сайті.

Додаткову інформацію можна отримати за інформаційної лінії AIS AutoTrade 00-800-50-79-50 (безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів українських операторів зв'язку).

* Вказана сума кредитного платежу в день, при покупці Hyundai Sonata 2012 р.в. (двигун-2.0 газ, АКПП, пробіг - 189000 км) вартістю 226 259 грн, при першому внеску 60% та терміні кредитування 7 років. Разова комісія банку - 1,99% від суми кредиту (включається в суму кредиту)/* за рахунок коштів Позичальника). Кредитує АТ «КБ ГЛОБУС», Ліцензія № 240, видана НБУ 21.01.2019р. Обов'язково страхується цивільна відповідальність і КАСКО.

** Вказана мінімальна ціна за одиницю товару за станом на 06 жовтня 2021р.! Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

*** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

**** Страхові послуги надає страхова компанія СК «ВУСО». Не більше 15 000 км пробігу.

Джерело: АІС

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація