Мережа ОККО і Державний центр зайнятості підписали меморандум про співпрацю

Мережа ОККО і Державний центр зайнятості підписали меморандум про співпрацю

01 грудня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Мережа АЗК ОККО та Державний центр зайнятості підписали меморандум про співпрацю, мета якого взаємовигідно скоординувати діяльність на ринку праці України. Сторони переконані, що їхнє партнерство здатне стати прикладом ефективної співпраці великого приватного бізнесу й державної влади у вирішенні однієї з найактуальніших проблем - забезпеченні українців стабільною роботою і гідними умовами праці у нинішній складній економічній ситуації.

«Наша компанія є одним з найбільших роботодавців в Україні. У нас зайнято понад 10 тисяч людей в усіх регіонах держави. І від початку повномасштабного вторгнення ми не скорочували штат, не знижували зарплати і жодного дня не припиняли процеси рекрутингу, - КОМЕНТУЄ HR-ДИРЕКТОР ОККО ЄВГЕНІЯ КУЗЬМИНСЬКА. - Наші і цілі Державного центру зайнятості багато в чому збігаються. Завдання центрів зайнятості - боротися з безробіттям і забезпечувати громадян якісними вакансіями. Ми ж готові запропонувати пошукувачам роботи офіційну зарплату, соціальний пакет і можливості кар'єрного росту. Тож наше партнерство уже приносить результати».

Тісно співпрацювати з Державним центром зайнятості мережа ОККО розпочала з жовтня 2023 року. А станом на кінець листопада понад 300 людей у різних областях України відгукнулися на вакансії за скеруванням регіональних центрів зайнятості. 15 із них уже працевлаштовано на посади операторів і молодших операторів АЗК. Ще кілька десятків перебувають у процесі проходження співбесід чи медоглядів.

Меморандум з-поміж іншого передбачає й регулярний обмін інформацією між ДЦЗ та ОККО у сфері розвитку людського капіталу, підбір кваліфікованих кадрів для укомплектування вільних робочих місць роботодавця, проведення спільних заходів, як-от конференцій, семінарів, «круглих столів», виставок, інформаційних кампаній, спрямованих на досягнення спільних цілей, тощо.

Джерело: ОККО

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація