Мерседес інвестуватиме у розробку екологічного авіаційного палива

Мерседес інвестуватиме у розробку екологічного авіаційного палива

18 липня 2022
0

Команда Формули-1 «Мерседес» оголосила про багатомільйонні інвестиції у розробку екологічного авіаційного палива.

«Команда «Мерседес» з радістю повідомляє про свій намір інвестувати в екологічно чисте авіаційне паливо, ставши першою світовою спортивною командою, яка зробила це в рамках нашого прагнення до подальшого скорочення викидів CO2.

Стійкий розвиток є основою нашої діяльності. Як команда Формули-1, яка бере участь у перегонах на кількох континентах, ми невпинно працюємо над тим, щоб зрозуміти, який вплив маємо на довкілля та яку роль можемо зіграти у зміні ситуації. Оскільки Формула-1 працює на передньому краї автомобільних технологій, ми несемо відповідальність за те, щоб бути на передньому краї інновацій у галузі стійких технологій.

Стійке авіаційне паливо (SAF) - це відновлюване або одержуване з відходів авіаційне паливо, нова технологія, яка, за визнанням Міжнародної організації цивільної авіації, може відіграти важливу роль у зниженні майбутніх міжнародних авіаційних викидів. Оскільки на авіацію припадає понад чверть всього прогнозованого вуглецевого сліду, наші багатомільйонні інвестиції в SAF значно покращать наш загальний вплив на навколишнє середовище, а технологія, що веде в галузі, сприятиме нашому просуванню до чистого нуля», - йдеться у заяві команди.

Джерело: ua-football

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація