MINI Clubman отримав особливу гоночну версію Untold Edition

MINI Clubman отримав особливу гоночну версію Untold Edition

15 березня 2023
0

Новий MINI Clubman S у версії Untold Edition поєднує в собі спортивну естетику з характерними рисами притаманними даній моделі. Унікальний зовнішній вигляд особливо характеризують типові для моделі розділені п'яті двері в задній частині та ексклюзивний колір кузова Sage Green.

MINI Clubman S оснащений чотирициліндровим бензиновим двигуном, який розганяє авто від 0 до 100 км/год за 7,2 секунди при потужності 178 к.с. Динаміка явно підкреслюється вузькими спортивними смугами, що перетинають капот і перенесеними в інтер'єр спортивними сидіннями з оздобленням MINI Yours Leather Lounge Sage Green. Вони також підкреслюють спортивний характер MINI Clubman S Untold Edition.

Колір 18-дюймових легкосплавних дисків - Refined Brass - також демонструє елегантну сторону MINI Clubman S у даному виконанні. Колір також «відбивається» в накладках бічних порогів та окантовці повітрозабірників, створюючи гармонійний загальний вигляд.

Поєднання спортивних характеристик та стриманого використання акцентів кольорві робить MINI Clubman S у версії Untold Edition автомобілем, що притягує погляди.

Джерело: UAMotors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація