MINI тестує новий електричний кросовер Aceman

MINI тестує новий електричний кросовер Aceman

25 листопада 2022
0

MINI продовжує тестувати новий електричний кросовер MINI Aceman. Його помітили під час дорожніх тестів у Мюнхені, Німеччина.

За чутками, MINI Aceman у модельній лінійці MINI може замінити Clubman. Цей кросовер збудували на спеціальній електричній платформі (у її створенні брала участь також китайська компанія Great Wall). Його довжина складає 4050 мм, а ширина - 1990 мм.

Очікується, що компактний Aceman отримає просторий салон. Це цілком логічне припущення, адже він не має двигуна внутрішнього згоряння, вихлопних систем, паливного бака і т.д.

Влітку 2022 року публіці показали концепт Aceman. У нього інтер'єр був виконаний у мінімалістичному стилі. Попереду в центрі він мав великий круглий дисплей і проекційну систему. Можливо, приблизно такий самий салон буде й у серійної версії.

На жаль, MINI зовсім нічого не сказав про те, якою e Aceman буде електрична силова установка і який у нього буде запас ходу. Але багато говорять про новий підхід до дизайну, компонування салону і т.д.

Коли MINI почне продавати електричний кросовер MINI Aceman - ще точно не відомо. Мабуть, у продажу він з'явиться у 2023 чи 2024 році.

Джерело: Today.ua
Фото: InsideEV

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація