MINI зробила гігантський пазл для тих, хто чекає на свій автомобіль

MINI зробила гігантський пазл для тих, хто чекає на свій автомобіль

27 червня 2022
0

Глобальний дефіцит чіпів та інші проблеми призвели до черг за новими автомобілями і деякі клієнти по кілька місяців чекають на свою замовлену машину. Автовиробники зазвичай ніяк не реагують на подібні ситуації, але американський підрозділ MINI вирішив піти назустріч своїй лояльній аудиторії і скрасити їхнє тривале очікування і запустив кампанію Not so MINI, в рамках якої покупці отримають фірмові пазли. Причому величезного розміру.

Як пояснив менеджер з комунікацій MINI USA Рах Махтані, автомобілі британської марки купують заради задоволення від водіння та нових вражень.

І, щоб подарувати ці враження на тлі уповільнення глобальних ланцюжків поставок, компанія вирішила запустити лінійку пазлів під назвою «THE WE'RE-WORKING-HARD-TO-GET-YOU-YOUR-CAR, WAITING-IS-THE-WORST, IN-THE-MEANTIME-HAPPY-PUZZLING, MINI PUZZLE». За цією довгою назвою ховається мозаїка із зображенням автомобіля MINI. Усі власники в США, які чекають на свої машини, отримають пазли.

Комусь дістануться мозаїки звичайного розміру, а деяким щасливчикам надішлють набори, які дозволять зібрати в гаражі - на місці, де має з'явитися справжній MINI - пазл розміром із реальний автомобіль. Подарунки для клієнтів марки будуть безкоштовними як своєрідний комплімент від автовиробника.

Джерело: MINI USA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація