Мініатюрний спорткар Mazda перетворили на оригінальну копію культового Ferrari

Мініатюрний спорткар Mazda перетворили на оригінальну копію культового Ferrari

22 січня 2024
0

Знаменитий суперкар Ferrari F40 отримав оригінальну зменшену копію. Її створили до автошоу в Токіо на базі мініатюрної 3,3-метрової Mazda Autozam AZ-1. Про це повідомляється на сайті японського ательє Liberty Walk.

Саме ця компанія виконала тюнінг Mazda Autozam AZ-1. Якщо точніше, то зразком для наслідування послужила лімітована версія Ferrari F40 LM.

У купе Mazda Autozam AZ-1 замінили частину кузовних панелей, щоб зробити його схожим на Ferrari F40. Крім того, в авто з'явилися нові фари і аеродинамічний обвіс, а ззаду встановлено антикрило і дифузор.

Також копія Ferrari отримала ковані диски діаметром 16 дюймів спереду і 17-дюймів ззаду з шинами Toyo. У салоні з'явилися ковшоподібні сидіння. Чого немає в F40, так це дверей, що піднімаються вгору.

Втім, якщо суперкар Ferrari оснащений 760-сильним турбованим V8, то в його клона мотор набагато скромніший. 657-кубовий трициліндровий двигун розвиває 63 к.с.

Копія Ferrari виявилася недешевою. Тюнінг-кіт для Mazda Autozam AZ-1 оцінили в 22 600 доларів, ще в 14 300 доларів обійдуться шини і диски.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація