Мінімальний пробіг, але є нюанс: два Tesla Cybertruck на аукціоні

Мінімальний пробіг, але є нюанс: два Tesla Cybertruck на аукціоні

25 червня 2024
0

Постачання Tesla Cybertruck почалися наприкінці 2023 року і ось уже перші пошкоджені екземпляри моделі з'явилися на аукціоні IAAI. Один із електропікапів побував в аварії, а другий був затоплений водою.

Перший з електромобілів візуально виглядає чудово, за винятком невеликої кількості бруду на кузові. Однак це враження оманливе, оскільки в лістингу на IAAI зазначено, що Cybertruck був затоплений прісною водою. Лінія заливу знаходиться трохи вище за верхню частину бічних спідниць. Невідомо, чи потрапила вода до кабіни та чи є проблеми з батареєю. Примітно, що на одометрі авто зафіксовано лише 26 миль (близько 42 км) пробігу.

Що стосується другого Cybertruck, то тут ситуація гірша. Електрокар побував у аварії і у нього пошкоджено передню частину. Мабуть, удар був дуже сильним, так як у пікапа погнутий капот і розбитий бампер, а в салоні спрацювали подушки безпеки. Аварія сталася, коли Tesla проїхав 3932 милі (близько 6328 км.).

Обидва електромобілі виглядають цілком придатними для відновлення, а якщо враховувати, що їх з аукціону можна придбати за прийнятною ціною, то ця пропозиція взагалі виглядає привабливою. Однак не варто забувати, що дістати запчастини буде дуже складно, та й затратно.

Джерело: Авто Центр
Фото: IAAI

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація