Mitsubishi анонсувала дебют нового Colt

Mitsubishi анонсувала дебют нового Colt

05 квітня 2023
0

Компанія Mitsubishi анонсувала відроджений Colt ще рік тому, коли оголосила, що малолітражний хетчбек надійде у продаж в Європі 2023 року. Новий тизер, опублікований на днях, супроводжується новинами про точну дату презентації - 8 червня. І в ньому ми можемо навіть побачити невеликий фрагмент задньої частини, яка виглядає досить знайомою.

Новий Mitsubishi Colt базуватиметься на тій самій платформі, що й останній Renault Clio. Очікується, що вони будуть майже однаковими, за винятком різних передньої та задньої частин. Таким чином компанії зменшують витрати на розробку та виробництво нових моделей.

Новий Clio у японському хетчбеку видають задні крила, двері разом із розташуванням ручок, кут переднього вітрового скла, лінія даху та майже все інше. Зсередини може бути дещо інша панель приладів, нова центральна консоль і кермо з діамантами замість ромба.

Раніше Mitsubishi повідомляла, що новий Colt буде випускатися з гібридною силовою установкою. Швидше за все, вона буде аналогічною з Clio E-Tech, у якому використовується 1,6-літровий бензиновий двигун та електромотор, який виконує роль стартера-генератора.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Mitsubishi Romania (@mitsubishiromania)

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація