Mitsubishi готує спеціальну «чорну» версію кросовера Outlander

Mitsubishi готує спеціальну «чорну» версію кросовера Outlander

07 жовтня 2022
0

Mitsubishi анонсувала спеціальну версію плагін-гібриду Outlander для японського ринку. Виконання під назвою Black Edition коштуватиме від $31 925. За цю суму виробник пропонує автомобіль із чорними елементами на кузові та в салоні.

Зокрема, у чорний пофарбовані решітку радіатора, корпуси бічних дзеркал заднього виду, «захисні» вставки у бамперах та 20,0-дюймові колісні легкосплавні диски. У салоні - чорна стеля та селектор перемикання коробки передач. Кузов кросовера покритий унікальною темно-сірою емаллю Titanium Grey Metallic/Black Mica.

Разом із новою спеціальною версією компанія анонсувала покращення для базової моделі. Наразі клієнти мають можливість замовити мультимедійну систему з інтегрованим Wi-Fi-роутером. Ще одне нововведення - функція дистанційного замикання/відмикання дверей у застосунку My Mitsubishi Connect.

Силова установка залишилася незмінною: 2,4-літровий бензиновий двигун потужністю 133 к.с. та два електромотори (по одному на осі). Передній генерує 116 л.с., задній - 136 к.с. Батарея - літій-іонна ємністю 20 кВтгод. Запас ходу на електротязі - 87 км.

В Японії продажі Mitsubishi Outlander PHEV Black Edition почнуться 27 жовтня. Пропонувати «чорний» кросовер за межами японського ринку не планують.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація