Mitsubishi L200 переобладнали в унікальну автомайстерню для ЗСУ

Mitsubishi L200 переобладнали в унікальну автомайстерню для ЗСУ

16 жовтня 2023
0

Сьогодні нашим захисникам на передовій дуже потрібні мобільні майстерні для обслуговування різноманітних військових автомобілів. Компанія «Гранд Інструмент», яка з початку повномасштабної війни постачає для потреб ЗСУ різні набори інструментів, вирішила допомогти у створенні пересувного автосервісу. Ініціатором виступила 3-я Окрема штурмова бригада, а допомогу в розробці надала Академія сухопутних військ зі Львова. Від ідеї до реалізації проекту пішло близько шести місяців.

За основу взяли пікап Mitsubishi L200 та встановили на нього спеціальний кузов власного виготовлення. Попередньо було подовжено раму, посилено підвіску (ресори, амортизатори) та бампери.

У результаті в досить компактному автомобілі вдалося розмістити навіть шиномонтажне обладнання, яке зазвичай встановлюють у більших розвізних фургонах та вантажівках. Живлення здійснюється від генератора, хоча можна підключити зовнішні джерела.

Є компресор на 100 л, а також ресивер, що виробляє 360 л повітря на хвилину. Тут також є лещата, домкрати, у тому числі пневматичні, вантажопідйомністю від 4 до 20 т. Майстерня укомплектована найрізноманітнішим інструментом з головками від 4 мм до так званого «танкового». Кожна машина може оснащуватися з урахуванням тих чи побажань військових.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація