Mitsubishi L200 показали на нових тизерах та відео

Mitsubishi L200 показали на нових тизерах та відео

21 червня 2023
1

Mitsubishi продовжує рекламну компанію пікапа L200/Triton наступного покоління. Напередодні офіційної світової прем'єри компанія опублікувала короткий відеотизер новинки. Спеціальний захід, у рамках якого новий L200 постане перед публікою, відбудеться 26 червня у Таїланді.

У Mitsubishi кажуть, що пікап був «повністю переосмислений відповідно до концепції дизайну Beast Mode». Звичайно, роздивитися в деталях екстер’єр автомобіля у короткому ролику та на затемнених тизерах досить складно. Фактично, статичні зображення демонструють передню та задню оптику пікапа, тоді як у відео видно кузов та частину інтер'єру. Загалом він здається жорсткішим, ніж модель п'ятого покоління, яка вийшла на ринок ще 2014 року.

Попередньо Mitsubishi показала майбутній L200/Triton на прикладі передсерійного концепту XRT у березні цього року. Товарний автомобіль зберіг практично всі його риси, хоча є й відмінності. Наприклад, роздільні фари з триточковою конструкцією, рейлінги на даху та відсутній шноркель.

На кадрах із салону майнув планшет інформаційно-розважальної системи та «шайба» перемикання режимів приводу. Пікап може бути як моно-, так й повнопривідним. Також видно кнопки перемикання режимів керування, допомоги при спуску із пагорба та налаштувань клімату.

Технічні характеристики нового L200/Triton тримаються у секреті. За деякими даними, він механічно пов'язаний із Nissan Navara наступного покоління. Раніше передбачалося, що пікап буде плагін-гібридом, але у компанії повідомили, що така модифікація не затверджена.

Першим ринком Mitsubishi L200 наступної, шостої генерації стане Таїланд, де продажі розпочнуться наприкінці 2023 року. Надалі він з’явиться у країнах країн АСЕАН, Океанії та інших ринках. Повністю електричний пікап очікується у проміжку між 2025 та 2028 роками.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

кірбі  

По фото шось не дуже вразив лутьше купити новий W Амарок.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація