Mitsubishi Pajero повернеться на ринок із гібридною силовою установкою

Mitsubishi Pajero повернеться на ринок із гібридною силовою установкою

12 січня 2024
1

Mitsubishi Pajero 4WD з гібридною силовою повернеться у 2027 році: у звіті японського автовиробника термін вказано приблизно, без календарної конкретизації до дати чи хоча б пори року.

Розробки вже ведуться. Джерела японського часопису Best Car у Mitsubishi сповістили, що новий повнорозмірний Pajero перебуває в активному просуванні до випуску «з метою зійти з конвеєра у 2027 році». З'явилося кілька подробиць зі ствердженням того, що це буде гібрид, який підключається від мережі.

Як пригадуєте, випуск Pajero завершився у 2021 році після 40 років його виробництва і понад 3,3 мільйона продажів. Ця назва нині тримається завдяки меншому Pajero Sport, заснованому на Triton Ute.

Поки незрозуміло, чи буде відродження Mitsubishi Pajero ділитися своєю основою з наступним поколінням Nissan Patrol для зниження витрат, оскільки компанія є частиною альянсу японських виробників автомобілів.

Щоправда, керівництво Mitsubishi в Японії виключило можливість випуску нового Pajero під оновлену марку Patrol, але залишило відкритими двері для обміну «системами та компонентами» в альянсі Renault-Nissan-Mitsubishi.

«Будь-що, що носить ім'я Pajero, повинно бути дійсно відмінним і справді чудовим транспортним засобом. Чи це Pajero Sport, чи це Pajero, я не можу сказати. Лінійка протягом наступних кількох років включатиме в себе кілька великих позашляховиків. Ми покладаємо великі плани на позашляховики в майбутньому», - висловився керівник Mitsubishi Australia Шон Весткотт щодо нового Pajero.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Drive

Обговорення новини

кірбі  

Як по мені то то він цей на фото походе більш на Паджеро Спорт а ніж на Вагон попередній Вагон мені подобався можно бу ло б глибокий рейстал зробить.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація