Mitsubishi повідомила дату дебюту нового кроссовера ASX

Mitsubishi повідомила дату дебюту нового кроссовера ASX

19 вересня 2022
0

Компанія Mitsubishi розкрила дату дебюту нового кросовера ASX. Нову модель покажуть 20 сентября. Про повідомив портал Motor1. Ресурс підкреслив, що новий компактний японський кросовер Mitsubishi ASX в значній мірі заснований на актуальному поколінні машини Renault Captur.

Новий кросовер повинен отримати оригінальні бампери і радіаторну решітку, але кузовні панелі машини, швидше за все, залишити тимиж самими - щоб знизити витрати. Схожа ситуація і з інтер'єром. Фахівці очікують лише косметичних змін в інтер'єрі.

Базова версія ASX отримає 91-сильний трьохциліндровий турбомотор об'ємом 1 л і шестиступінчату механічну коробку передач. Крім того, європейським покупцям буде доступна 1,3-літрова 140-сильна «турбочетверка», з якою в якості альтернативи МКП буде пропонуватися напівступінчатий робот з подвійною муфтою.

Заплановані дві гібридні версії - із зарядкою від мережі і без неї. В обох випадках силова установка включає мотор об'ємом 1,6 л і пару електромоторів. Сумарна потужність системи складає 145 і 160 к.с. відповідно.

У Mitsubishi вже є дві гібриди - Outlander PHEV і Eclipse Cross PHEV. Нова модель буде третім гібридним авто, її виробництво наладять на заводі Renault в іспанському Вальядолиді.

Крім ASX, Mitsubishi готує для Європи ще одну модель на платформі Renault - хетчбэк Colt. Фахівці вважають, що машина стане близьким аналогом Clio і буде пропонуватися в бензоелектричному варіанті.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація