Mitsubishi представила бюджетний сімейний крос-мінівен

Mitsubishi представила бюджетний сімейний крос-мінівен

12 серпня 2022
0

Опубліковані офіційні фото Mitsubishi Xpander Cross 2023. Недорогий сімейний кросовер надійде у продаж з осені за ціною від 21 000 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт Mitsubishi.

Mitsubishi Xpander Cross поєднує в собі риси кросовера та мінівена. Вперше позашляховий варіант моделі Xpander представили у 2019 році і спочатку планували продавати його тільки в Південно-Східній Азії, але дуже швидко географія продажів моделі розширилася і тепер доступна в різних куточках світу.

Новий Mitsubishi Xpander Cross відрізняється агресивнішим дизайном з високим капотом, широкими решітками радіатора та «двоповерховою» діодною оптикою. У нього виражений пластиковий обвіс та великий спойлер на даху.

Кросовер підріс у розмірах до 4 595 мм завдовжки і 1 790 мм завширшки. Його кліренс складає 225 мм. Стандартними є 17-дюймові диски.

Запропоновано версії Mitsubishi Xpander Cross на 5 та 7 місць. У салоні встановлені кермо від Mitsubishi Outlander та віртуальна панель приладів, а дисплей мультимедіа збільшений до 9 дюймів у діагоналі. Перемикачі клімату у кросовера сенсорні.

«Кросовер» Mitsubishi оснащений 1,5-літровим 105-сильним бензиновим двигуном та 5-ступінчастою механічною КПП або варіатором. Привід у нього передній, але передбачений електронний диференціал.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація