Mitsubishi представить чотири новинки до кінця 2023 року

Mitsubishi представить чотири новинки до кінця 2023 року

12 травня 2023
0

Компанія Mitsubishi розкрила графік виходу новинок. Згідно з планом автовиробника, до кінця 2023 року дебютують нове покоління пікапа L200 (також відомий як Triton), абсолютно новий Сolt - це буде модель гольф-класу, а також гібридний Xpander і ще одна новинка, про контру відомо лише те, що це буде серійне втілення концепт-кара XFC Concept.

Дебют пікапа L200 відбудеться найближчими тижнями, а перший публічний показ пройшов на автосалоні в Бангкоку ще наприкінці березня. Втім, повноцінною прем'єрою це назвати не можна, оскільки пікап було закамуфльовано. Натомість представники Mitsubishi підтвердили, що у моделі буде рамна конструкція та модернізований 2,5-літровий турбодизель сімейства 4N16. Новинці пророкують модифікації з механічною та автоматичною коробками передач, заднім та повним приводом. Старт продажів Mitsubishi L200 нового покоління буде дано у червні, а першим ринком для моделі стане Таїланд.

По відродженому Colt даних менше. В його основу ляже платформа CMF-B, на якій побудований у тому числі Renault Clio, а приводитиме його в рух гібридна установка. З великою ймовірністю, йдеться про систему E-Tech послідовно-паралельного типу на базі 1,6-літрового «атмосферника», яка на Clio видає 140 кінських сил. У Європі модель з'явиться восени цього року.

Крос-вен Xpander, що оновився півтора роки тому, теж стане гібридним, подробиць про нього поки немає. В Індонезії модель представлена з 1,5-літровим атмосферником 4A91 потужністю 105 кінських сил, пару якому складає п'ятиступінчаста механічна коробка передач або варіатор.

І, нарешті, таємничий XFC за мотивами однойменного концепту 2022 року - це кросовер для країн АСЕАН (Асоціація держав Південно-Східної Азії). У самій компанії його описують як автомобіль, який пропонує «веселу, безпечну та надійну їзду у різних погодних та дорожніх умовах». На слайді, опублікованому Mitsubishi, зображено шість моделей - крім чотирьох перелічених новинок, прем'єри яких ще не відбулися, на ньому згадуються кросовер ASX для європейського ринку та кей-кар Delica Mini для Японії.

Джерело: Auto-Consulting
Фото: Mitsubishi Motors

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація