Mitsubishi розкрила характеристики двигуна нового ASX

Mitsubishi розкрила характеристики двигуна нового ASX

08 червня 2022
0

Японська марка Mitsubishi збирається повністю оновити кросовер ASX до 2023 року й тепер стали відомими деякі характеристики для нової генерації моделі.

Фактично, новинка стане спорідненою моделлю до нового Captur й виготовлятиметься на заводі Renault в Вальядоліді (Іспанія).

Тим часом підрозділ Mitsubishi у Німеччині «випадково» оголосив специфікації силових агрегатів для оновленого ASX. На подив, цифри виявились дуже знайомими.

Характеристики повністю збігаються із цифрами другого покоління Captur, яке представлено у 2019 році.

Базовим стане трициліндровий бензиновий двигун TCe з турбонаддувом і потужністю 91 к.с., який вже відомий за моделями Renault і Dacia та має 1.0-літрову архітектуру. Такий мотор працюватиме виключно з 6-ступеневою механічною коробкою передач.

Далі йде 1,3-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 140 к.с., якщо вибрати 6-ступіневу механіку, або 158 к.с., якщо двигун підключений до 7-ступіневого автомату з подвійним зчепленням.

У разі вибору гібрида, атмосферний 1,6-літровий бензиновий двигун працюватиме разом з електричним двигуном та видаватиме сумарну потужність 145 к.с.

Як і у випадку з Captur, найпотужнішим ASX буде плагін-гібрид на 160 к.с., що поєднує 1,6-літровий двигун із парою електродвигунів. При цьому невелика батарея ємністю 1,3 кВт-год від «м'якого» гібрида збільшиться до ємності 10,5 кВт-год.

Аналогічно до моторної лінійки Renault, не варто чекати у Mitsubishi дизельного двигуна для кросовера В-сегменту.

Джерело: MOTORCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація