Mitsubishi відмовиться від кросовера ASX на базі Renault Captur

Mitsubishi відмовиться від кросовера ASX на базі Renault Captur

16 березня 2023
0

Оновлений кросовер Mitsubishi ASX був представлений восени 2022 року й викликав багато суперечок через тісну спорідненість із Renault Captur.

Фактично, новинка стала видозміненим варіантом моделі Renault Captur. Mitsubishi внесла невеликі зміни в дизайн екстер'єру, щоб мати можливість включити в свою європейську лінійку компактний кросовер.

Ніхто не очікував, що новий ASX, який тільки надійшов до європейських салонів і виробляється в Іспанії на заводі Renault Group у Вальядоліді, незабаром відійде у минуле. Як виявилось, плани Mitsubishi включають повторне включення ASX власної розробки у свій асортимент.

Новий «100% Mitsubishi» ASX має допомогти бренду закріпитися в дуже конкурентному сегменті B-SUV. Видання Motor.es з посиланням на топ-менеджерів бренду в Іспанії зазначає, що модель вже розробляється та надійде у продаж набагато раніше, ніж очікувалося, а актуальний ASX залишить автосалони, коли Renault випустить рестайлінг своєї моделі Captur.

Компанія Mitsubishi планує випустити новий ASX наприкінці 2024 року й цей проект, за припущеннями, знаходиться на кінцевому етапі.

Джерело: MOTORCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація